Tavaszi fáradtság? Felejtsd el!

Tavaszi fáradtság, téli bunda alatt elrejtett plusz kg-ok, fejfájás, magas cukor-, koleszterin-, vagy vérnyomás?

Farkaséhséggel veted rá magad az ételre, mert a rendszertelen étkezés miatt  leesett a vércukorszinted és majd elájulsz? Inzulinrezisztencia, amit szeretnél visszafordítani, hogy ne a következő állomáson, a cukorbetegségnél köss ki?  Mindezekre van természetes és egyszerű megoldás!

Azt nem állítom, hogy nem kell érte egy kicsit neked is oda tenni magad, de ha mindent úgy csinálnál, mint eddig, az eredmény is ugyanaz lennél, ami miatt épp itt tartasz. Az én megoldásom,  a  JUICE BŐSEG KÚRA,  amit eredetileg pont ezekre a problémákra alkalmaztak, fejlesztettek ki 20 éve már.

Miért  Juice Bőség Kúra?

Mert természetes, nincs káros mellékhatása. Mert a zöldség-gyümölcs juiceok lugosítanak, ebben a közegben beindulnak a szervezet öngyógyító, méregtelenítő folyamatai, (a betegségekhez, gyulladásokhoz savas közeg kell). Mert rengeteg élő enzim, ásványi anyag, vitamin van benne azonnali beépülő formában. Mert tele van klorofillal, zöld vérnek is hívják, hiszen egy elem különbséggel ugyanaz az összetétele, mint a vérünknek, a hemoglobinnak. (Vérben Vas a fő elem, klorofillban Magnézium.) Mert  azonnal feltölt energiával, ragyogni fogsz tőle. Mert 2-3 hét már akár 5-10 kg mínuszt is jelenthet a súlyodból, és jelentős változást az egészségedben.

Ez egy szuper gyorsan, egyszerűen, hatékonyan működő ital, amit bárki meg tud csinálni, elolvassa az útmutatót, követi a lépéseket vagy eljön a workshopra és megtanulja. Hosszú idő rossz szokásai,  fájdalmakhoz, betegségekhez, túlsúlyhoz vezető életmódját átreformálni, egészség irányába formálni, látványos változás már 2-3 hét alatt, szerintem ez elég jó eredmény. Ha nekem, és több ezer embernek sikerült, hidd el Neked is fog! Csak töltsd le a kúra anyagát és haladj végig a lépéseken.

Vagy, ha 30 napos privát kúrára szeretnél inkább jönni velem, ahol  az első 2 órás konzultációt követően összeállítjuk a Te Juice kúra terved és utána  heti 5 alkalommal 20 percben segítelek, támogatlak, vezetlek a kezdetektől a 30. nap végéig, erre is van mód.

Just Juice It!

 

 

Teérted, Te Érted?

Teérted, Te Érted?

Mindenki életében vannak időszakok, amikor túlhajszolt, energiátlan, állandóan fáradt, semmihez nincs kedve. Erőtlenül roskad le a tv, vagy a computer elé és csak bámul ki a fejéből. Amikor legszívesebben elbújna a világ-, a családja elől, az örökmozgó gyerekei elől...

bővebben
Tedd magad töltőre a JUICE-al

Tedd magad töltőre a JUICE-al

űíA kérdésre, hogyan tölthetnénk fel magunkat, hogy kaphatnánk újra energiára, fogyhatnánk le, erősíthetjük az immunrendszerünk a legrövidebb idő alatt a leghatékonyabban számomra egyértelműen JUICE a válasz! Miért pont juicokkal? Mert a leggyorsabban hatnak, mint egy...

bővebben
A titkos hozzávaló

A titkos hozzávaló

Mindenki hallott már a PH kifejezésről? Anélkül, hogy ebbe részletesen szeretném beleásni magunkat, a lényege a következő: A PH értékkel valami savasságát, illetve lugosságát fejezzük ki. (A P: potenz, erőt jelent, a H a Hidrogénionok koncentrációját egy adott...

bővebben