Tedd magad töltőre a JUICE-al

űíA kérdésre, hogyan tölthetnénk fel magunkat, hogy kaphatnánk újra energiára, fogyhatnánk le, erősíthetjük az immunrendszerünk a legrövidebb idő alatt a leghatékonyabban számomra egyértelműen JUICE a válasz!

Miért pont juicokkal?

Mert a leggyorsabban hatnak, mint egy zöld infúzió a szervezetünknek.    

Mert nem terhelik a testünket az emésztéssel, így azonnal beindítja az öngyógyítást.                  

Mert  a zöldségeket és a gyümölcsöket a természet arra találta ki, hogy egészséges táplálékul szolgáljon.    

Mert bárhol hozzáférhetőek.

Mert nagyon egyszerű és mindenki számára elérhető!    

Mert minden benne van amire a szervezetednek szüksége van, azonnal beépülő formában!    

Mert veszélytelen!     Mert lugosít!     Mert könnyűnek és ragyogónak fogod magad érezni!    

Mert a lehető legtermészetesebb módon és gyorsabban lendülsz tőle formába!    

Mert gyorsan fogsz fogyni, veszélytelenül!    

Mert tele leszel energiával!     Mert kezedbe kerül az egészséged!    

Mert egészségtől  ragyogni  SZEXI!

Most pedig szeretnék bepillantást nyújtani a juice készítés misztikusnak tűnő világába!      

Mi a csodáért érdemes bíbelődni a juice készítéssel, mikor megehetem, miközben rágom juice lesz belőle így is úgy is és lespórolom ezt a sok hajcihőt, tették fel nekem már többen a kérdést.

Alapvetően a mennyiségben van különbség!

Ma egy „helyesen” táplálkozó  átlagember  naponta talán elfogyaszt egy tányér salátát, egy-két idény gyümölcsöt, ami a nyers részét illeti az étkezésének. Egy 3 dl pohár juiceban is már ennek a mennyiségnek a többszöröse kerül.

Miért olyan fontos a juice és a szervezetünkbe kerülő zöldség-, gyümölcs mennyisége? 

Szerintem, erre most már magatok is tudjátok a választ, de akit a fentiek még mindig nem győztek meg, szeretném egy másik szempontból is megvilágítani a táplálkozást, Zöld Leveket!

A testünket már az enzimek kapcsán is elemekhez hasonlítottuk, és valóban így is működnek. Belső folyamatainkhoz szükség van pozitív és negatív töltésre. Pont úgy, mint az alkáli elemek esetében, ahhoz, hogy a testünk feltöltődjön energiával több elektronra van szüksége, mint protonra.

Amikor az ember lúgos, azaz elektronokban gazdag ételeket vesz magához, mint a nyers zöldségek, gyümölcsök, csirák, stb. akkor tulajdonképpen újra tölti magát!

Just Juice It!

Tavaszi fáradtság? Felejtsd el!

Tavaszi fáradtság? Felejtsd el!

Tavaszi fáradtság, téli bunda alatt elrejtett plusz kg-ok, fejfájás, magas cukor-, koleszterin-, vagy vérnyomás? Farkaséhséggel veted rá magad az ételre, mert a rendszertelen étkezés miatt  leesett a vércukorszinted és majd elájulsz? Inzulinrezisztencia, amit...

bővebben
Teérted, Te Érted?

Teérted, Te Érted?

Mindenki életében vannak időszakok, amikor túlhajszolt, energiátlan, állandóan fáradt, semmihez nincs kedve. Erőtlenül roskad le a tv, vagy a computer elé és csak bámul ki a fejéből. Amikor legszívesebben elbújna a világ-, a családja elől, az örökmozgó gyerekei elől...

bővebben
A titkos hozzávaló

A titkos hozzávaló

Mindenki hallott már a PH kifejezésről? Anélkül, hogy ebbe részletesen szeretném beleásni magunkat, a lényege a következő: A PH értékkel valami savasságát, illetve lugosságát fejezzük ki. (A P: potenz, erőt jelent, a H a Hidrogénionok koncentrációját egy adott...

bővebben