Zöld Elixír 
Juice workshop

Hogyan kell otthon juicet készítened, milyen gépet használj, milyet inkább ne, hogyan építsd be az életedbe, miért is más és fontos a juice ivás az egészségedre nézve, ezekre a kérdésekre mind választ kapsz természetesen, sőt☺….! Ezek az italok finom, vibrálóan színes, friss, illatosak, mindenki szívesen fogyasztja reggelire, főleg nyaraláskor, amikor a tengerparti szálloda svédasztalos reggelizőjében csak ki kell tölteni és elszopogatjuk a tenger látványába gyönyörködve.
Csakhogy ezek a juicok ennél többre is képesek ám! A workshop különlegessége, hogy megmutatom, megtanítom neked annak a Zöld Elixír Juicenak a receptjét, elkészítését is, amivel az egészséged, súlyod, energia szinted csúcsra járathatod. Ezt amerikai juice master coachomtól – David Rainoshektől – tanultam az ő 30 napos privát kúráját elvégezve.

A segítségünkkel most Te fogod elkészíteni a juice gépeken (Hurom H-1, illetve Hurom 320-N) a Te elixired, amit megihatsz, de akár haza is viheted, de ennél többet is kapsz! Tudást, hogy hogyan lehet természetes módon, mellékhatások nélkül egészségesre, vékonyra, ragyogóra inni magad☺!
Helyszín: Budapest VII. Ker – 1077. Szövetség u. 27. 5 em. 3
Dátum: 2024. január 11. 11:30
Létszám: MAX 12 fő

Mit kapsz a workshopon?

  • Zöldségek és gyümölcsök előkészítve – Értéke: 20.000,-Ft

  • Részvétel a 3 órás workshopon a helyszínen – Értéke: 24.990,-Ft

  • Szakembertől kérdezhetsz végig – Értéke: 50.000,-Ft

  • Útmutatókat és recepteket kapsz kézhez – Értéke: 5.000,-Ft

  • Annyi Juicet ihatsz, ami csak beléd fér.
    (Vihetsz a családnak is kóstolót) – Értéke: 8.000,-Ft

  • Csak PRÉMIUM csomaghoz: 3 napos Juice kúra, hogy azonnal kipróbálhasd
    (Workshop után megkapod) – Értéke: 14.990,-Ft

Teljes érték: 122.980 Ft.

Válassz csomagot!

Ajándékozz Egészséget Magadnak – Bérletek

Minden workshopunk egy bérlet keretében most kedvezményesen megkapható.

Zöld út bérlet Akció

Gyere el 3 féle Juice and More workshopra kedvezményes áron! A bérlet 3 tetszőleges Juice and More workshop alkalomra ad lehetőséget.

Vásárlás után válaszd ki és kommunikáld velünk!

99 900Ft

Zöld Út Prémium bérlet

Gyere el mind a 4 féle workshopra extra kedvezményes áron és ezzel szerezd meg a 3 napos letölthető juice bőség kúra anyagot 14.990,-Ft értékben, amivel azonnal el tudod kezdeni az átalakulást! + 1 órás coachingot kapsz tőlünk, egyeztetett időpontban 25.000,-Ft értékben.

149 990Ft

Érdekelnek a JUICE kúrák?

1, 3, 5 és 30 napos kúrák közül tudsz választani. Ha máshogy szeretnéd a juice kúrát, javaslom kérj egyéni konzultációt és segítek rád szabni. A 30 napos juice kúrára emailben tudsz jelentkezni!

Neked valóak a Juice kúrák, ha:

Újra energikus akarsz lenni!

Jól akarod magad érezni a bőrödben!

Egészségesen akarsz élni!

Élvezni szeretnéd az életet!

Egyensúlyt akarsz magad körül!

Egyéni konzultációs, tanácsadás lehetőség Évával és Timivel!

Úgy érzed elakadtál? Szükséged van személyes támogatásra, motivációra? Esetleg kérdésed lenne juice és egészséges életmód kapcsán, amire nem találtál válaszokat?  Ha mindez igaz, akkor az egyéni konzultációs tanácsadás neked való!

Óránként 25.000,-Ft-ba kerül a tanácsadás. Kérlek, tedd kosárba azt a mennyiséget, amit szeretnél lefoglalni! Várunk szeretettel! Just Juice it! 
– Munián Éva és Munián Tímea

25 000Ft

/óra