Online programok

A Lé a Tét Online Workshop

FRISSÍTŐ ÍZEK OTTHON – KÉSZÍTSD EL A SAJÁT JUICE-ODAT!

Szeretnéd megtudni, hogyan tudsz gyógyító, méregtelenítő juice-okat és smoothie-kat készíteni? 

Csatlakozz 1 órás online workshopunkhoz, ahol élő adásban tanítjuk meg ezek elkészítését. Ezek az italok segítenek a máj regenerálásában, beindítják a fogyást, javítják az emésztést, és csökkentik a puffadást. Gyorsan és hatékonyan javítják a vérnyomás-, koleszterin- és inzulinproblémákat is. Hidratálnak, méregtelenítenek és segítenek megszabadulni a felesleges kilóktól. Otthonod kényelméből, a mi irányításunkkal készítheted el ezeket a varázslatos italokat. Bevásárló listát is küldünk, hogy felkészülhess az ITT A LÉ a TÉT programra.

Helyszín: Online
Dátum:  Július 2. 15 h -16 h-ig – Max. 1 -1.5 órás

Ár: 14.900,-Ft

Vitáliránytű: egészség a poharadban

GYAKORLATIAS ÚTMUTATÓ, HOGYAN ÉPÍTSD BE A „NAPI 5 PERC EGÉSZSÉGET” AZ ÉLETEDBE

Szeretnéd megtudni hogyan tudsz villámgyorsan egészségesebb lenni? Bevált módszerekre vágysz és már belefáradtál a próbálgatásokba? Légy energikusabb, légy karcsúbb, légy egészségesebb, hozd be a változást az életedbe!

Ha valódi, gyakorlatias módszerekre vagy kíváncsi, akkor szeretnélek meghívni erre az online előadásra, ahol részekre tagoljuk, mélyrehatóbban elmagyarázzuk mit, miért és hogyan érdemes tenned,  hogy a leghatékonyabban működj együtt a szervezeteddel a jó eredmény érdekében. Hogyan és mit építs be az életedbe lépésről-lépésre, hogy elindulj  az egészség irányába.  Hogyan építsd be a juice-okat, smoothie-kat az napjaidba. Egyáltalán mi a különbség közöttük. Mi is az juice-ozás és mennyi idő alatt mit tudsz vele elérni.

Ügyfeleim, családom és én is ezt a módszert követjük. Lesz benne elmélet, de nagyrészt tapasztalatokat, valós történeteket fogsz tőlem hallani. Jelentkezz most, mert itt kezdődik a változás! „5 perc egészségre fel, Just Juice It!”

Helyszín: Online
Dátum:  18:00 – Max. 1 -1.5 órás

Ár: 4.990,-Ft

JuiceNavigátor: belső erők program

HOGYAN MARADJ MOTIVÁLT A „NAPI 5 PERC EGÉSZSÉGBEN” NAP MINT NAP?

A kulcs a HIT és a belőle származó BELSŐ ERŐ! De hogyan tartsd meg a fókuszt? Hogyan maradj motivált? A jó hír, hogy ez is olyan, mint egy izom. Fejleszthető, erősíthető, edzhető. Egy gyakorlatias online program keretén belül megosztom a tudást, amivel el tudod érni a kitűzött céljaidat az Életmód váltó programunkkal, Juice Bőség Kúra kapcsán. 

Bármilyen jó az egészségre gyakorolt hatása a juice ivásnak, bármennyire is érzed, hogy pl.  a Juice Bőség Kúra a Neked való program, ha kevés a belső erőd, az önmagadba vetett hited, hogy el tudod érni  a célod, képes vagy  végig csinálni. Ez persze nem csak a juice, vagy az egészséggel kapcsolatos terveidre  igaz, hanem bármire.  Nagyon nehéz helyzetben leszel, ha  több a kétséged, a félelmed, kevesebb az akaraterőd, az önfegyelmed, mint kellene, ami sikerre vihetné a terveid. De hogyan fejleszthetjük a HITÜNKET, a BELSŐERŐNKET? (merthogy lehet :), az a jó hír).  Erről szól ez az előadás. 

Helyszín: Online
Dátum:  – Max. 1 -1.5 órás

Ár: 4.990,-Ft